Storskærmsproduktion

Bedre interaktion med en storskærmsløsning

Vil du involvere flere af dine gæster i f.eks. debatter, foredrag, optrædende og andre aktiviteter på en scene?
Så bør du overveje om du skal vælge en storskærmsløsning.

Hvad består en storskærmsproduktion i?

En storskærmsproduktion betyder blot, at vores videoproduktion, hvor vi filmer fra dit event, vises live på en eller flere skærme på jeres event. Storskærmsproduktionen kan kombineres med livestreaming, forvisning af film, videoklip, reklamespots, og videokonferencer med deltagere fra andre lokationer. Vores videoproduktion kan bestå af en eller flere kameravinkler, herunder kan vi afvikle grafik og inputs som du måtte ønske det.

Vi har ikke selv storskærme til rådighed?

I mange tilfælde er der allerede storskærmsmuligheder i messecentrer, konferencesteder, uddannelsesinstutioner m.v. 
Men hvad med der hvor der ikke er adgang til en storskærm? 

Vi tilbyder udlejning af flere forskellige former for storskærmsløsninger.

Vores udvalg spænder fra de traditionelle LED skærmløsninger (ligesom et almindeligt tv) optil 75 tommer, projektorløsninger, og over til professionelle storskærme til f.eks. udendørs brug eller større haller. De større skærmløsninger Kan tilbydes i mindre storskærm på 6,5 m2, i en mobil og fleksibel trailerløsning, og til større storskærme på 40 m2, der opbygges efter behov.

Hvorfor vælge en storskærmsløsning

Selvom en storskærmsproduktion i første omgang lyder som en unødvendig ekstra omkostning til dit event, bør du alligevel overveje om det ikke er pengene værd at tilføje til dit event. De klare fordele er at dine gæster, selv fra lang afstand, kan se hvad der foregår på scenen. Det resultere i et bedre udbytte for dine gæster. Herudover henledes opmærksomheden automatisk til scenen, hvorfor du i større grad kan forvente større tilslutning til f.eks. optrædende og debatter på scenen.

En storskærmsløsning kan endvidere kombineres med f.eks. sponsoreres logo, reklamefilm, pauseskærme, dagsprogram for eventet og mange flere visuelle input.

Hvad koster en storskærmsproduktion?

Priserne for vores storskærmsløsninger afhænger helt af hvad du i sidste ende ønsker at vi skal levere. På event-og konferencesteder hvor der i forvejen er velfungerende skærmløsninger, er det gratis for dig som kunde, at vi leverer signalet til stedets storskærme. Skal vores videoproduktion kombineres med en storskærmsløsning som vi skal medbringe, afhænger prisen af hvor stor- og mange hvor skærme du ønsker. Vi tilbyder altid et uforpligtende og skræddersyet tilbud til hver enkel af vores storskærmsproduktioner. Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for dit event med en storskærmsløsning.

‘Løsningerne indenfor storskærmsproduktioner er mange! Kontakt os på 26 29 19 16 eller på kontakt@prospectro.dk for at få et tilbud.’  

Storskærmsproduktion med og uden livestreaming

For mange af vores kunder er behovet for en stormskærmsproduktion en nødvendighed, for at sikre en god oplevelse for alle gæster. Storskærmene har den fordel, at de på den ene side tiltrækker flere publikummer til f.eks. aktiviter på scenen, ligesom en storskærmsproduktion til en koncert, gør at alle gæster kan se de optrædende. 

En storskærmsproduktion kan samtidig kombineres med en livestreaming. Nogle arrangementer er så bekostelige, at det er nødvendigt med en brugerbetaling, eller populært sagt; Pay-per-view. Vi hjælper og rådgiver gerne herom, og vi har erfaring med pay-per-view på både sportsarrangementer og foredrag/online workshops.

Til eksempel hvor en storskærmsproduktion kan bidrage til en bedre oplevelse af dit event, kan nævnes:

  • Debatter
  • Konferencer
  • Koncerter
  • Halfester og havnefester
  • Markeder
  • Sportsstævner
  • Messer
  • Foredrag

 

Mulighederne er mange, og ovenstående liste er på ingen måde udtømmende. Du er meget velkommen til at kontakte os, for at drøfte dit behov, så vi kan afdække hvilke muligheder der er netop for at gøre dit event til en succes.

‘Løsningerne indenfor storskærmsproduktioner er mange! Kontakt os på 26 29 19 16 eller på kontakt@prospectro.dk for at få et tilbud.’  

Vil du møde dine kunder på en ny måde?

Prospectro ApS • Femagervej 33, 2650 Hvidovre • kontakt@prospectro.dk • +45 3222 9937 • CVR: 39612852