SNG / OB-vogn

Streaming via 4G og Satellit forbindelse

Som en af de eneste udbyder i Danmark, kan Prospectro ApS streame direkte fra alle typer events, uden at der er adgang til en trådført internetforbindelse.

Ved hjælp af vores sendevogn, som er udstyret med en superhurtig 4 styks 4G forbindelse, der giver imponerende hurtige hastigheder, kan vi livestreame fra et hvilket som helst sted. Vores 4G forbindelse bruges også som backup, når vi laver livestreaminger, hvor vi får leveret en trådført internetforbindelse.

Skulle forbindelsen gå ned, kan vi må  få sekunders forsinkelse, overføre signalet til vores trådløse internetforbindelse. Som en tredje og sidste mulighed, har vi også en satellit forbindelse som sikre internetadgang i hele verden.

Hvorfor er det vigtigt med backup og OB-vogn?

Som leverandør af Livestreaming til både små- og store kunder, er det afgørende for os, at vi kan levere det aftalte produkt og uden driftsforstyrrelser.

Vi har derfor stor fokus på driftssikkerhed, planlægning og backupløsninger.
I hver enkel kundecase, afholder vi et planlægningsmøde med vores teknikkere der skal være til stede ved arrangementet. Vi gennemgår planen for dagen, drøfter specifikke ønsker fra vores kunder, ligesom vi skitserer og tilpasser backupløsninger, der er tilpasset 100% til vores kunde.

Vores OB-vogn er blandt andet en af de ting der adskiller os, som den professionelle livestreaming leverandør, fra vores konkurrenter. Vores OB-vogn er udstyret med den nye 4K teknologi, 4 styks 4G forbindelser og satellit forbindelse. Når vi ankommer til en konference eller event, skal vi blot trække kabler til lyd og kameraer. Herefter kan vores operatør styre hele produktionen fra vores OB-vogn, ligesom han er i radiokontakt med kameraoperatørerne. 

Ved hjælp af vores OB-vogn er vi rent faktisk i stand til, at livestreame nærmest fra tidspunkt hvor vi har opstillet kameraerne. Herudover optager vi ikke unødig plads ved på konference/eventstedet , idet al vores teknik er placeret i bilen. I sidste ende er vores OB-vogn med til, at reducere risikoen for fejl, idet alle vores maskiner allerede er afprøvet og fast installeret i vognen, i modsætning til vores konkurrenter, der skal opstille og afprøve deres udstyr, før de kan påbegynde en livetransmission.

Prospectro ApS • Femagervej 33, 2650 Hvidovre • kontakt@prospectro.dk • +45 3222 9937 • CVR: 39612852