Events og konferencer

Vil du nå bredere ud og tiltrække flere kunder?

Så bør du overveje, om du skal tilføre livestreaming til din konference/event.

Med vores store erfaring med afvikling af events er vi vores kunders fortrukne sparringspartner, når det kommer til planlægning og udførsel af events. Vi har mange års erfaring som eventarrangør, med stort deltagerantal fra både ind- og udland. Når vi trækker på vores erfaring med eventafvikling, kommer vi oftest vores kunder i forkøbet, og præsenterer både udfordringer og løsninger på samme tid.

Rød løber, prisuddelinger og film- og teaterpremiere

De fleste events og arrangementer er oftest afhængig af betalende gæster og sponsorer der bidrager økonomisk. Men for at få gæster til dit arrangement, er det nødvendigt med markedsføring. En premiereaften er oftest en skelsættende aften, hvor måneders forberedelser skal præsentere for det første publikum.

Vi er til stede på den røde løber og fanger stemningen af gæsterne der ankommer. De levende billeder af gæster der ankommer til arrangementet livestreames direkte til din hjemmeside og/eller din facebookside. Vi er også behjælpelig med formidling af kontakt til dygtige journalister, der kan gøre livestreamingen endnu mere interessant, med liveinterview direkte på den røde løber.

Vi udfører også livestreaming af prisuddeling/awardsshows, som oftest har mange seere, der kan aktiveres direkte på facebook, youtube eller på din egen hjemmeside.

Hvem skal betale for livestreamning - brugerbetaling, egenbetaling eller sponsorer?

I mange tilfælde kontakter vores kunder os allerede i planlægningsfasen af et event eller en konference. Herved kan vi bidrage med vores erfaringer, ligesom vi kan opstille eksempler på sponsorbetalte livestreamings løsninger, som i sidste ende ikke påvirker eventet eller konferencens økonomi, idet f.eks. sponsorindhold ved livestreaming kan gøre, at alle omkostninger til vores livestreaming bliver dække af sponsorerne.

‘Løsningerne indenfor bruger- og sponsorbetalt livestreaming er mange! Kontakt os på 26 29 19 16 eller på kontakt@prospectro.dk for at drøfte mulighederne.’  

Sponsorbetalt indhold

Rigtig mange foreninger og klubber er afhængig af en hjælpende hånd fra deres sponsorer.

Hos Prospectro er vi vant til, at rådgive arrangørerne med hvordan de holder deres omkostninger til livestreaming nede- eller helt i nul, ved hjælp af sponsor indslag. Ligeledes hjælper vi sponsorerne med at fremstå professionelt og mest effektivt på et reklameindslag. I samarbejde med f.eks. foreningens bestyrelse, udarbejder vi en skitse over livestreaming af event’et, herunder økonomien og de markedsføringsmæssige muligheder.

Vil du møde dine kunder på en ny måde?

Prospectro ApS • Femagervej 33, 2650 Hvidovre • kontakt@prospectro.dk • +45 3222 9937 • CVR: 39612852