Videoproduktion

Hvad med at præsentere nye produkter eller interview med medarbejdere på hjemmesiden, så jeres hjemmeside bliver mere levende og spændende? Eller en spændende firmapræsentation som kan vises på udstillinger samt distribueres til kunder og potentielle kunder?

Vi hjælper rigtig mange kunder med at levere deres budskab til deres målgruppe igennem video.

Videomediet er meget fleksibelt, og samtidigt et meget stærkt medie. Levende billeder er den måde hvorpå, de fleste mennesker bedst opfatter og husker et budskab på. Vores arbejde med videoproduktion spænder lige fra reklamevideoer, instruktionsvideoer, events og præsentationsvideoer m.v.

Video indkapsler på en unik måde, alle de følelser og stemning, som du ønsker at din modtager sidder tilbage med, når han eller hun har set din video. Vores arbejde med videoproduktion begynder allerede i planlægningsfasen, hvor vi i samarbejde med vores kunder, drøfter hvilket slutprodukt kunden ønsker.

Med en kreativ tilgang, professionalisme og det rigtige udstyr, hjælper vi med at vores kunder opnår succes. En videoproduktion betyder ikke nødvendigvis et langstrakt og dyrt forløb. Også i samarbejde med Prospectro kan det gøres enkelt og nemt.

Vil du møde dine kunder på en ny måde?

Prospectro ApS • Femagervej 33, 2650 Hvidovre • kontakt@prospectro.dk • +45 3222 9937 • CVR: 39612852