Priser

33583367_10216500738854174_8298843488456278016_n

Prospectro er specialister i livestreaming, og endda til konkurrencedygtige priser!
Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud, eller søg inspiration i nedenstående standard eksempler.

Priser på professionel livestreaming

Alle oplyste priser er ekskl. moms og ekskl. kørsel udenfor Storkøbenhavn.

EKSEMPEL: Når du skal beregne en pris for livestreaming eller videoproduktion fra en konference, skal du medregne din konferences varighed, f.eks. 4 timer, samt 1 time til opstilling og 1 time til nedtagning – i dette eksempel er det således i alt 6 timer.

Vores priser

Vores priser er opbygget efter en simpel trappestruktur, hvor du som kunde kan til- og fravælge, afhængig af hvad der passer bedst til lige netop dit event. 

Når du skal beregne din pris på livestreaming eller storskærmsproduktion, er prisen indledningsvist afhængig af, hvor mange timer vi skal producere fra dit event. Hernæst er det afgørende hvor meget mandskab vi skal have med til event’et. I vores basis streaming pakke er vi som udgangspunkt en eller to mand til at opstille, og selve produktionen afvikles af en enkel produktionstekniker.

Afhængig af hvilket type event vi skal producere fra, kan der tilføjes flere faste kameraer (kamera som ikke betjenes), eller bemandede kameraer. Bemandede kamera er dyre end faste kameraer, men leverer mere levende billeder end et fast kamera.  

Vi tilbyder også en sammenklippet version af dit event, i både lange- og korte udgaver, f.eks. til brug for markedsføring på sociale medier. Kontakt os for at høre om mulighederne herfor.

Ekstra ydelser

Få et skræddersyet tilbud!

Vi skræddersyr altid et tilbud, så både produkt og pris passer til vores kunder og deres behov.

Så har du behov for ekstra ydelser, der ikke fremgår af ovenstående liste, er du velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder meget gerne et specifikt tilbud på dit event, som både er konkurrencedygtigt, og stadigvæk har kvaliteten i højsæde.

Vi udlejer også lyd, lys, storskærme og scene. Kontakt os for at høre mere herom.

‘Løsningerne indenfor Livestreaming er mange! Kontakt os på 3222 9937 eller på kontakt@prospectro.dk for at få et tilbud.’  

Vil du møde dine kunder på en ny måde?

Prospectro ApS • Femagervej 33, 2650 Hvidovre • kontakt@prospectro.dk • +45 3222 9937 • CVR: 39612852