Livestreaming

Begivenhed

Hvad er livestreaming?

Livestreaming er i realiteten er det samme som når du ser en direkte tv udsendelse, men ved livestreaming sendes signalet ud på internettet. Fordelen ved livestreamning er, at du selv bestemmer hvor og hvornår din begivenhed skal sendes online. Prospectro tilbyder livestreaming til youtube, facebook eller direkte på din hjemmeside.

Hvorfor livestreaming?

Livestreaming er den ubetinget billigste måde, hvorpå du kan nå flere hundrede tusinde kunder på én gang. Produktionsomkostningerne er meget lave sammenlignet med traditionelle tv-produktioner, ligesom livestreaming er meget mere fleksibelt.

Når Prospectro producerer en livestreaming af din begivenhed, er der mulighed for tilvalg af f.eks. storskærmsløsninger, så dit publikum bedre kan følge med i begivenhederne. Du kan læse mere her om hvordan vi kombinere livestreaming med en storskærmsløsning.

Samtidig med at vi sørger for en livedækning af din begivenhed, lagre vi alle dagens optagelser digitalt. Efterfølgende er der mulighed for at få en kopi af råoptagelserne, eller som mange af vores kunder vælger at gøre, at få klippet en  promo video der opsummerer begivenhedens højdepunkter. Promovideoen kan efterfølgende bruges på de sociale medier, til messer eller på din hjemmeside.

Hvordan foregår det?

Når Prospectro livestreamer din begivenhed leverer vi et nærmere aftalt antal kameraer, og i tilknytning hertil medbringer vi vores afviklingsudstyr, så vi er i stand til at producere en livedækning af din begivenhed, som sendes direkte online med det samme.

I god tid inden din begivenhed skal afvikles, har vi allerede aftalt hvordan din begivenhed skal præsenteres for din målgruppe. Vi er selvfølgelig behjælpelig med forslag og vejledning til hvordan livedækningen af din begivenhed fremstår bedst muligt. Ligeledes er vi også behjælpelig med udlejning af AV-udstyr, lys og sceneudstyr såfremt du har behov herfor. Læs mere om events her.

Hvad koster det?

Prospectro kan leverere livestreaming til priser hvor alle kan være med! Vores priser starter fra 995,- kr. /t ekskl. moms. Du kan læse mere om vores priser og hvilke muligheder du har når du skal have livestreamet dit event. Vi skræddersyr gerne et tilbud til dig, så du får det optimale tilbud ud fra de rammer og forventninger du har. Se mere om vores priser her.

Vil du møde dine kunder på en ny måde?

Prospectro ApS • Femagervej 33, 2650 Hvidovre • kontakt@prospectro.dk • +45 3222 9937 • CVR: 39612852