Generalforsamlinger og årsmøder

livestreaming_general_forsamling-2

Livestreaming af generalforsamling

Som aktionær og foreningsmedlem har man ret til, at møde op og deltage på den årlige generalforsamling.
Hidtil har det været nødvendigt, at møde fysisk op, men med ved hjælp af livestreaming, kan dine aktionærer/medlemmer følge med hjemmefra.

I praksis fungere en livestreaming af en generalforsamling, årsmøde, investorarrangementer og bestyrelsesmøder m.v. ved, at vi møder op på den fysiske lokation, og opstiller kameraer og lyd. I realiteten kan du sammenligne det med et TV-udsendelse, hvor vi har sørger for kameravinkler fra salen, bestyrelsen og eventuelt en kameravinkel fra potentielle spørgere i salen.

Fordele ved livestreaming af generalforsamlinger til website eller facebook

  • Du får langt flere aktionærer/medlemmer til at deltage, da det ikke er nødvendigt at møde fysisk op
  • Generalforsamlingen er 100% dokumenteret, helt ned til den sidste bemærkning, da vi optager hele mødet til jer
  • Efter mødet kan du dele videoen, f.eks. i en fuld version og en sammenklippet version, på jeres hjemmeside eller facebook

Hvordan foregår en livestreaming af en generalforsamling

I god tid inden jeres generalforsamling, afholder vi et planlægningsmøde, hvor vi gennemgår dagen i detaljer, herunder hvad I har af forventninger og ønsker. Med vores profesionelle tilgang til opgaven, rådgiver vi gerne om f.eks. hvor mange kameravinkler, skal der mikrofoner og lyd i salen, og skal generalforsamling været frit tilgængelig for offentligheden, eller skal den begrænses med f.eks. en adgangskode.

På selve dagen kommer vi i god tid, og opstiller vores udstyr, og klargøre alt så vi er klar til at gå i luften, når jeres arrangement begynder. Når mødet går igang, laver vi en reel TV-produktion, hvor vi skifter i mellem kameraerne for flere forskellige synsvinkler, ligesom vi også kan vise jeres grafik, regnskabstal, beretninger, eller anden præsentationsmateriale, som I måtte ønske at få livestreamet til jeres seere.

Når vi er færdig med livestreamingen af jeres arrangement sørger vi for en endelig og fuld kopi af den livestreaming vi har produceret under mødet. Efterfølgende kan I selv bestemme om I vil offentliggøre den på f.eks. jeres hjemmeside. Vi tilbyder også en sammenklippet version, som giver et indblik i arrangementet, uden at man behøves at se udsendelsen i dens fulde længde.

Hvorfor vælge Prospectro ApS som jeres livestreamingspartner?

Findes der noget værre end dårlig og utydelig lyd? Nej, det mener vi ikke, hvorfor lyd nærmest er det vigtigste ved en livestreaming. De levende billeder kan være nok så flotte og gennemproduceret, men hvis dine brugere ikke kan høre hvad der bliver sagt, hvis lyden er fyldt med støj, eller der ikke anvendes dedikerede mikrofoner på dem der fører ordet, så risikere du at miste dine seere meget hurtigt.

Prospectro ApS er en professionelt livestreaming virksomhed der tilbyder kvalitetsproduktioner, hvor der i høj grad er fokus på kvalitet, både den visuelle og audioelle.

Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud på livestreaming af netop jeres generalforsamling, årsmøde, bestyrelsesmøde, investorarrangementer, og kvartalsrapporteringer m.v.

Er du klar? Så lad os hjælpe dig!


Facebook


Twitter


Instagram